Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju izjava) se nanaša na spletne strani www.infuzija.com, www.infuzija.si in www.infuzija.jp, vključno s poddomenami (v nadaljevanju spletna stran).

Splošne informacije o spletni strani

Lastnik spletne strani je slovensko podjetje:

INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o. (v nadaljevanju Infuzija)
Depala vas 42C
1230 Domžale

Izjava velja za spletne strani www.infuzija.com, www.infuzija.si in www.infuzija.jp s poddomenami vred. Z uporabo naštetih spletnih strani se strinjate, da v podjetju Infuzija hranimo in obdelujemo vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Katere podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletnih straneh www.infuzija.com, www.infuzija.si in www.infuzija.jp preko kontaktnih obrazcev za pošiljanje vprašanj zbiramo sledeče osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Zbiranje tehničnih podatkov

Preko orodij za spremljanje spletne analitike (statistike uporabe spletne strani) lahko na spletni strani samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika (IP naslov, vrsta brskalnika, čas obiska, naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani, ipd.). Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletne strani ter posledično za prilagoditev spletne strani željam in potrebam uporabnikom.

Spletni piškotki (Cookies)

Spletni piškotki (Cookies) so posebne tekstovne datoteke, ki jih strežniki samodejno nalagajo v spletne brskalnike vašega računalnika. Te datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. Služijo izključno temu, da strežnik seznanijo, da ste že obiskali našo spletno stran. S tem nam predvsem pomagate pri izboljšanju kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletne strani obiskovalcem).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki na vaš računalnik nalagajo samodejno, ali če želite, da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.

Spletna stran samodejno nalaga spletne piškotke skladno z Zakonom o elektronski komunikaciji. Več o spletnih piškotkih si preberite na naši spletni strani (Klikni tukaj) in nastavite dovoljenja za nalaganje spletnih piškotkov po vaši želji.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke, vpisane v kontaktni obrazec, zbiramo izključno za namene izboljšanja kvalitete naših storitev, optimizacije delovanja naše spletne strani in za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo.
S pošiljanjem vaših sporočil preko kontaktnega obrazca se strinjate tudi s tem, da lahko podatke uporabimo za naslednje namene:

  • interno raziskovanje trga,
  • obveščanje o novostih (naše storitve in produkti).

Vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke hranimo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in etičnimi načeli. Vaše osebne podatke bomo obdelovali izključno za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 10 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na sledeče kontaktne podatke:

INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o.
Depala vas 42C
1230 Domžale
E: info@infuzija.si

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 01.09.2014

"If not your brand, then whose? If not now, then when?"

("Če ne vaš produkt, čigav torej? Če ne zdaj, potem kdaj?")

Ljubljana
London
Tokio
Beograd
Zagreb