Piškotki

Spoštovani,

nahajate se na spletni strani https://www.infuzija.si. S spletno stranjo upravlja podjetje INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o., Depala vas 42C, 1230 Domžale. Spletna stran uporablja spletne piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja strani in njenih funkcionalnosti ter neprestanega izboljševanja uporabniške izkušnje, česar brez spletnih piškotkov ne bi bilo mogoče.

Piškotki na spletni strani podjetja Infuzija:

  • NISO namenjeni vohunjenju za uporabniki in NE sledijo vsemu, kar uporabnik počne,
  • NISO zlonamerna koda ali virus,
  • NISO povezani z nezaželenimi sporočili,
  • NE sledjo vašim ukazom na tipkovnici (ne morejo prebrati ali shraniti vaših gesel),
  • SO namenjeni zgolj in izključno delovanju spletne strani in njenih funkcionalnosti.

Kaj sploh so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se bodisi začasno bodisi dolgoročno (odvisno od piškotka) naložijo na vašo napravo preko spletnega brskalnika. S tem omogočajo odkrivanje načinov uporabe spletne strani s strani obiskovalcev, kar nam omogoča neprestano izboljševanje spletne strani in ponujanje vsebine, ki je za naše obiskovalce relevantna.

Spletni piškotki se iz skoraj vsake spletne strani, ki jo obiščete, na vaše naprave nalagajo že leta in leta. Novost pa je zakonodaja (EU direktiva, ZEKom-1), ki ureja področje obveščanja in soglašanja obiskovalcev spletnih strani z uporabo piškotkov.

Kako delujejo piškotki na spletni strani podjetja Infuzija?

Piškotki se naložijo na vaš računalnik in hranijo identifikacijske zapise predhodnih sej obiskov spletne strani. Gre za anonimne statistične podatke obiskovalcev, ki ne omogočajo identifikacije ali prepoznavanja obiskovalca kot takega, ampak prepoznajo le novi ali ponovni obisk strani ter parametre, kot so čas in trajanje obiska, število obiskanih podstrani, itd.

Nadzor nad piškotki lahko sami upravljate tako, da v nastavitvah svojih spletnih brskalnikov nastavite nivo varnosti in s tem omejite ali onemogočite nalaganje piškotkov na vaše naprave.

Spletne piškotke lahko ravno tako kadarkoli sami izbrišete iz vaših naprav.

Piškotke na spletni strani podjetja Infuzija uporabljamo za:

  • analitiko spletne strani,
  • zagotavljanje izboljšane uporabniške izkušnje obiskovalcev,
  • omogočanje delovanja spletne strani in njenih funkcionalnosti.

Spletna stran podjetja Infuzija uporablja spodaj navedene spletne piškotke in nekatere druge, ki se kreirajo v odvisnosti od drugih aktivnosti obiskovalcev na spletu (uporaba socialnih omrežij, uporaba spletne e-pošte, itd.) in niso neposredno odvisni od same spletne strani.

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Lastnik podatkov
keks Piškotek, ki beleži ali se strinjate z namestitvijo posamezne vrste piškotkov ali ne in omogoča delovanje tehnične rešitve o piškotkih. 1 leto INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o.
_ga Piškotek omogoča osnovno delovanje spletne strani in spletno analitiko strani. 2 leti INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o., Google Inc.

Spletna stran deluje optimalno le, če so piškotki nameščeni oz. omogočeni.

Brez spletnih piškotkov, spletna stran in njene funkcionalnosti ne delujejo optimalno. Vsem obiskovalcem, ki dovoljujejo uporabo spletnih piškotkov se že v naprej zahvaljujemo.

INFUZIJA, komunikativne kreacije d.o.o.

"If not your brand, then whose? If not now, then when?"

("Če ne vaš produkt, čigav torej? Če ne zdaj, potem kdaj?")

Ljubljana
London
Tokio
Beograd
Zagreb